HATAY / İSKENDERUN - Denizciler Mustafa Kemal Anaokulu

Denizciler Mustafa Kemal Anaokulu

DENİZCİLER MAH. 2523. SK. DENIZCILER ILKOKULU BLOK NO 2A İSKENDERUN / HATAY
Vizyon
Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik,laik,çağdaş bireyler yetiştirebilmek, geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi; saygı sevgi ve hoşgörülü, çevrelerinde her yönden örnek gösterilen, ömür boyu aktif öğrenen, bilim ve kültür mirasımıza katkı sağlayan,çağdaş ve en modern eğitimin gereklerini uygulayan, yeniliklere ve değişimlere açık, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalan bireyler olarak hayata ve orta öğretime hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
DOĞALGAZ VE KLİMA
Ulaşım
Denizciler dolmuşları ile her 10 dakikada bir İskenderun merkezde bulunan Mursaloğlu Anadolu Lisesi yanındaki duraktan okulumuzun bulunduğu mahalleye ulaşım sağlanmaktadır.
İL MERKEZİNE 65 KM,İLÇE MERKEZİNE 9 KM